Home Instant apa calda pe gaz
Instant apa calda pe gaz
Instant apa calda pe gaz PDF Imprimare Email
Instant apa calda pe gaz
Scris de marinela21   
Miercuri, 15 Iunie 2011 12:16

Cand vine vorba de incalzirea apei, exista diferite metode si aparate in acest sens. Cel mai popular model este insa cu siguranta un instant apa calda pe gaz. Acest tip este atat de raspandit si datorita faptului ca este foarte economic. In orice caz, tehnologia ofera diverse optiuni in ceea ce priveste incalzirea apei. Cele mai cunoscute sunt aparatele pe baza de energie electrica sau pe baza de energie solara.

Cele mai multe persoane insa prefera un instant apa calda pe gaz, deoarece costurile sunt mai mici. Care sunt insa avantajele si dezavantajele acestui tip de instant apa calda? Alte tipuri se bazeaza pe energia electrica. In acest caz, costurile sunt mai mari din cauza faptului ca energia electrica este mai scumpa. In ceea ce priveste modelele pe baza de energie solara, din nou pot aparea probleme referitoare la instalare si la eficacitatea pe termen lung.

Un instant apa calda pe gaz este foarte potrivit pentru zonele care au gaze naturale raspandite peste tot, deoarece costurile implicate sunt mai reduse. In cazul unui instant apa calda pe gaz trebuie insa grija in ceea ce priveste diverse aspecte legate de instalare. Un instant apa calda pe gaz trebuie instalat doar de o persoana specializata, pentru a nu aparea probleme sau incendii ulterior. In plus, este nevoie de o buna ventilatie, pentru eventualele scapari de gaze.

Daca in zona in care locuiesti nu sunt surse de gaze naturale, atunci o alternativa ar fi reprezentata de propanul lichid. In orice caz, nu iti instala singur un instant apa calda pe gaz, deoarece este posibil sa apara probleme ulterior si sa pierzi garantia. In plus, te vei simti mai in siguranta daca stii ca totul a fost verificat de o persoana care cunoaste astfel de instalatii.

Dezavantajele unui instant apa calda pe gaz apar atunci cand sunt comparate cu celelalte tipuri de incalzitoare. De exemplu, un instant apa calda pe gaz comparativ cu un instant apa calda electric este mai lent si incalzeste mai greu. In plus, mai exista pericolul scaparii de gaze sau chiar al aparitiei unor incidente atunci cand aparatul este instalat de un amator.

Ultima actualizare în Luni, 16 Mai 2011 08:50
 


Sondaje

Este necesar la casa dv. un instant de apa calda?
 

Vizitatori Online

Avem 2 vizitatori online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com